مهارت های زندگی
سرکار خانم دکتر باهنر استاد حوزه و دانشگاه طی نشستی با طلاب در ابتدا ویژگی های خانواده اخلاقی را بیان فرموده و یادآور شد،گسترش روابط لذت گرا به جای اخلاق گرا یکی از عوامل انحطاط جامعه می باشد. همزمان با مدرنیته شدن زندگی ها و شهری شدن سبک زندگی مردم، تمایل به تجرد و برطرف کردن نیازها از طریق هم خانگی و ازدواج سفید و یا بی بندو باری جایگزین پیوند مقدس ازدواج گشته است. لذا تفکر لیبرالیستی بدون اینکه خود مردم متوجه شوند حاکم بر افکار مردم شده است. با گسترش این تفکر بالطبع وظیفه اجتماعی امر به معروف و نهی از منکر در بطن جامعه به انزوا و فراموشی سپرده می شود.
خانم دکتر باهنر به عوامل تضعیف خانواده ها پرداخت که عبارتند از: عوامل شناختی و عوامل رفتاری. عوامل شناختی همان فقدان اطلاعات از هدف ازدواج (که به تعبیر قرآن آرامش است)، انحراف شناخت، نسبی گرایی اخلاقی، اعتقاد به خرافات و ضعف سواد رسانه ای است. که ضعف سواد رسانه ای ممکن است فقدان اطلاعات رسانه ای یا نداشتن جنبه استفاده صحیح و کاربردی از رسانه باشد.
وی در ادامه عوامل رفتاری تضعیف خانواده ها را خودبرتربینی، ارتباط کلامی نامناسب، برنامه اقتصادی نامناسب و اعتیاد یا به تعبیر دیگر جنگ شیمیایی خانواده ها دانست.
استاد حوزه و دانشگاه شهرضا در پایان بیانات خود با تاکید برخی از راهکارهای عملی ایمن سازی خانواده ها تصریح نمود: ازدواج درک تفاوت هاست، نه حذف تفاوت. چه بسا تفاوت های زیادی که باعث ارتقای افراد در زندگی می شود. راهکار دیگر ارزیابی مستمر روابط خانوادگی در زندگی زوجین و فرزندان می باشد و همچنین برای زندگی ایمن باید از سوءظن پرهیز نمود. همانطور که قرآن این عمل را گناه بزرگ می داند.