فرجام برجام چیست؟
نشست سیاسی طلاب مدرسه معصومیه (س) خواهران شهرضا تاریخ 19/7/94
سخنران: جناب سرهنگ اسماعیل خان احمدی
انسان یعنی موجودی که دارای اختیار است و حق انتخاب دارد. این یک امتحان است که در آن خیر و شر است. ما به عنوان انسان باید پیرو یک حرکت باشیم و در پی همه یک فرجام می باشد.
در طول تاریخ کشورهای اروپایی و آمریکا هیچ گاه خیرخواه ایران نبوده اند. آنها می خواهند همانطور که عربستان حلقه به گوش آمریکاست، ایران نیز گوش به فرمان اروپا باشد.
تاریخ همیشه تکرار می شود. و قرآن نیز می گوید/ک واعتبروا یا اولوالابصار
هرچند انسانها در تاریخ خودشان رفتند اما مبانی اصول آنها باقی مانده است. آمریکا به دنبال شکل گیری سقیفه ای دیگر است. آنها از تهران سیلی خورده اند و قصد دارند این سیلی را در تهران ترمیم کند. آمریکا دیگر به دنبال حمله نظامی نیست چون گزینه نظامی برایش نتیجه معکوس دارد.
در عالم هستی هر چیز که میخواهی به دست آوری باید چیزی را از دست بدهی و ما با این برجام باید معامله ای بکنیم. حال اینکه آیا آنچه به دست می آوریم و آنچه از دست می دهیم چه قدر ارزش دارد، همان نتیجه و فرجام این برجام است.
نامه نهم نهج البلاغه خطاب امیرالمومنین علیه السلام به معاویه است که سیاسی ترین نامه برای خواص در طول تاریخ می باشد و حضرت اشاره به ترور ، تحریم و تهدید طرف مقابل شان می کنند.
ایشان می فرمایند: آن ها خواستند پیامبر ما را بکشند و ریشه ما را درآوردند و در این راه اندیشه ها از سر گذراندند و هرچه خواستند نسبت به ما انجام دادند. زندگی خوش را از ما سلب کردند و با ترس و وحشت به هم آمیختند و ما را به پیمودن کوه های صعب العبور مجبور کردند و برای ما آتش جنگ افروختند.
اکنون هر کسی می خواهد از برجام منافع فردی، جمعی و … خود را بردارد. لذا فرجام حساسی دارد. قبل از تصویب و اجرای برجام نتیجه هایی از آن بر کشور ما روشن شد.
اینکه در ابتدای این دولت به گفته وزارت صنعت و معدن حدود یک میلیون خودرو واردشده و این در حالی است که صدهزار خودرو تولید داخل در کارخانه ها مانده است قصد وابستگی اقتصادی را بر ما داشتند. یا همین فاجعه ای که در منا اتفاق افتاد و عربستان جرات به کشتار حاجیان نمود، همه را می توان از فرجامِ بدِ برجام دانست.