غذا های «سرطان زا»
11 آبان 1392
آخرین بررسی های انجام شده یکی از عوامل اصلی سرطانها ،مصرف زیاد مواد غذایی سوخته است.
دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: کربن در غذاهای سوخته تجزیه میشود و این حالت کربن باعث آزاد شدن رادیکالها در بدن می شود و در نهایت خاصیت سرطانی دارد.
وی افزود: افرادی که مستعد سرطان هستند مانند کسانی که در خانواده فرد مبتلا به سرطان دارند یا افرادی که مشکلات گوارشی دارند باید از غذاهای سوخته پرهیز کنند.
وی ادامه داد: سرطانهای دستگاه گوارش و معده شایعترین سرطانی است که بر اثر مصرف مواد غذایی سوخته ایجاد می شود.
دکتر فرهبخش خاطرنشان کرد: توصیه پزشکان بر مصرف غذاهای آب پز و بخارپز شده است و حتی الامکان باید از غذاهای سرخ کرده و سوخته پرهیز شود.