هدف از برگزارى جشنهاى دهه مبارک فجر
یکى از بهترین راهکار جهت خنثى سازى تهدیدات، استفاده مناسب از فرصتها و یکى از بهترین فرصتها جهت زنده نگه داشتن و انتقال مفاهیم انقلاب اسلامى، بزرگداشت ایام الله دهه فجر مى باشدکه فرصتى براى رونمایى از ثمرات انقلاب اسلامى است.
انقلاب اسلامى فراز و نشیب هاى بسیار و تهدیدها و در مقابل فرصتهاى زیادى در مقابل خود دیده است. اما ظرفیتهاى بالاى این حرکت الهى، این توانمندى را به آن مى دهد تا بتواند تهدیدهاى پیشرو را به فرصت تبدیل کند. یکى از بهترین راهکار جهت خنثى سازى تهدیدات، استفاده مناسب از فرصتها و یکى از بهترین فرصتها جهت زنده نگه داشتن و انتقال مفاهیم انقلاب اسلامى، بزرگداشت ایام الله دهه فجر مى باشد.
این دهه به عنوان یکى از مناسبتهاى ملى - مذهبى ما ظرفیتهاى بالقوهاى دارد که مى توان با برنامه ریزى خوب و مناسب ضمن بالفعل رساندن آن ظرفیتها بهترین بهره را نیز جهت تحقق آرمانهاى انقلاب از این دهه انجام داد.
یادآورى و ارج نهادن به رویدادهاى بزرگ تاریخى در عرصه بین المللى، و داخلى و از نظر عرف بین المللى امرى ممدوح و پسندیده است. و به نوعى بزرگداشت و یادآورى امرى ضرورى و به عنوان افتخار مطرح مى شود.
هدف از برگزارى جشنهاى دهه مبارک فجر، نباید فقط جنگ شادى و خنداندن مردم باشد، بلکه هدف باید این باشد که پیامها و دستاوردهاى انقلاب در قالب هاى هنرى و فرهنگى، به مردم و به ویژه نسل جوان رسانده شوند.
برگزارى جشن هاى پیروزى انقلاب اسلامى با هدف زنده کردن یاد و خاطره شهیدان این راه و تجدید عهد و میثاق با آرمانهاى آنها است.برگزارى این جشنها باید با مشارکت حداکثرى مردم باشد، چراکه با حضور مردم بود که شاهد به ثمر نشستن انقلاب بودیم و دستگاههاى دولتى برآمده از انقلاب مردمى هستند.
دهه فجر باید با عظمت هرچه تمامتر برگزارشود. این مراسم را با هیجانهاى عاطفى صحیح باید با طراوت و تازه کرد. در مذهب ما، احساسات، گریه و شادى، حب و بغض و عشق و نفرت جایگاه والایى دارد. ازاینرو جشنهاى دهه فجر مى بایستى همچون مراسم و اعیاد مذهبى گرامى داشته شود.