تعامل حوزه و دانشگاه
مصاحبه با سرکار خانم سعیده علی نژاد : دانش آموخته حوزه و دانشگاه
درآمیخته شدن علم و فضیلت با معارف دینی و اخلاقی مهمترین عامل حرکت به سوی سعادت دنیوی و اخروی می باشد،هیچ افتراقی بین حوزه و دانشگاه وجود ندارد اما آنچه که موجب افتراق بین حوزه و دانشگاه می شود توطئه دشمن است.
با توجه به اینکه خواهران طلبه و دانشجوی ما مربیان فرزندان آینده هستند باید هم زمان با پیشرفت علمی در حوزه و دانشگاه طلاب و دانشجویان با معارف دینی و اخلاقی هم در جهت ارتقای هر چه بیشتر علم و معارف دینی تلاش کنند . این مسئله مهم در بین دانشجویان دختر محقق نمی گردد مگربا حضور پر رنگ طلاب خواهردر دانشگاه ها وبا تاثیر دینی ، اخلاقی این خواهران بر دانشجویان .
درواقع تعریف اسلام گرایی در دانشگاه ها امروز غلط است. با ظاهرسازی نمی توان به اسلام گرایی دانشگاه ها رسید و این جواب نمی دهد ، اسلامی کردن دانشگاهها، با وحدت حوزه و دانشگاه میسر است علوم حوزوی و علوم دانشگاهی باید با هم ممزوج وآمیخته شوند مثل ابوعلی سینا که هم یک دانشمند می شناسیم و هم یک اسلام گرا زمانی دانشگاه ما اسلامی می باشد که اساتید به منطق دین و اسلام آشنا باشند این وحدت حوزه و دانشگاه است. حضور اساتید و روحانیون در دانشگاهها از عوامل و حدت حوزه و دانشگاه است. این می تواند مسائل توحیدی را به دانشجویان انتقال دهد و این باعث اسلام گرایی دانشگاه می باشد.
بیداری اسلامی درکشورها یکی از مسائل مهم منطقه است. بیداری اسلامی این است که انسان از آموزه های دینی و وحیانی خودش در جهت انسان سازی و آگاه بخشی بکار ببندد پیوند دو تشکل فرهنگی حوزه و دانشگاه نیز از مهمترین مصادیق بیداری اسلامی نیز می باشد..