آشپزی (غذای رژیمی)
05 آذر 1390
کتلت تن ماهی و ذرت (مخصوص افراد دارای کلسترول بالا)
مواد لازم:
سیب زمینی | 2عدد بزرگ |
کنسرو تن ماهی | 200گرم |
کنسرو ذرت | سه چهارم پیمانه |
پودر نان خشک | حدود 1پیمانه |
جعفری خرد شده | 3قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه:
سیب زمینی پخته شده را پوست بگیرید و بعد از اینکه خوب خنک شد، رنده کنید. سپس تن ماهی را (که به طور کامل روغن آن را گرفته اید) به همراه ذرت ، جعفری، نمک و فلفل در ظرف مناسبی بریزید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. آنگاه از مواد گلوله هایی (به اندازه یک گردو) بردارید و در دست گرد کنید. در این زمان، در پودر نان بغلتانید، و با کف دست گلوله را فرم دهید و سپس روی سینی فر بچینید و در فری که از قبل با حرارت 175درجه ی سانتی گراد یا 350 درجه ی فارنهایت گرم کرده اید، در طبقه ی وسط قرار دهید، تا زمانی که کتلت ها ترد و طلایی رنگ شوند. این غذا را به همراه سبزیجات تازه سرو کنید.
منبع: ماهنامه دنیای تغذیه شماره28